Kategóriák


Mutasd az összes cikket...

Elegancia, időtlen stílus és minőség a Major Bútortól

Debrecen – Időtálló, minőségi darabokat értékesít a Major Bútor, melyek stílust és melegséget adnak az otthonnak. Érdemes ellátogatni bemutatótermükbe!

Bútoraink, az elegáns vonalvezetésnek, a nemes és kiváló alapanyagnak köszönhetően tradicionális értékeket közvetítenek, és minden egyes darab a minőség, az elegancia és a kényelem képviselője. Cégünk, mint gyártó nagykereskedelmi cég forgalmazza a hagyományos fafaragási és fafeldolgozási technikákat alkalmazó erdélyi bútorgyárban készített bútorait, ennek köszönhetően áraink a hazai bútorpiacon a legkedvezőbbek – nyilatkozta Szabó Csabáné Tünde, a Major Bútor lakberendezője.

S mint hozzátette: – Vásárlóink a széles elemválasztékú bútorcsaládok darabjaival egy életre, vagy több generációra is berendezhetik egész otthonukat. Érdemes betérni hozzánk és meggyőződni arról, milyen egy jól megtervezett, értékálló bútor! Jöjjenek el és válasszanak a természetes alapanyagú, széles elemválasztékú, igényes bútoraink közül.

  • maria5
  • anasztázia

Szabó Csabáné Tünde felhívta a figyelmet arra is, hogy az étkező garnitúra központi eleme a lakásnak, stílusa nagymértékben befolyásolja az otthon hangulatát, hiszen a családi együttlétek kiemelt tere.

– Komplett dolgozószoba berendezéseket tartalmaz a bútorkínálatunk. A bútorok házhoz szállítását és összeállítását saját bútorszállító csapatunkkal végezzük, ami garancia arra, hogy a kiválasztott bútor sérülésmentesen kerüljön a rendeltetési helyére.