Kategóriák


Mutasd az összes cikket...

Major bútor

Egy ház, egy lakás sokféle lehet, ahogy mi emberek is; illethetjük az otthonos, modern, polgári, vagy nagyvilági jelzővel.
Lehet meghatározó a mérete, stílusa, de nem ettől lesz az a hely, ahol nyugalomra találunk.
 
A bútoraink azok a tárgyak, amelyek körül vesznek bennünket, és szinte észrevétlenül szolgálják mindennapi kényelmünket, igényeinket, és amelyektől az otthonunk elnyeri azt a légkört, amiben jól érezzük magunkat.
 
Minden nap apró döntések, választások sokasága határozza meg az életünket, választunk ruhát, tárgyakat, vagy éppen bútort.
 
Lakberendezési tárgyat viszont érdemes körültekintően választani, hiszen hosszú éveken át szolgálják kényelmünket.
 
Ebben segít a tizenöt éves gyártói és kereskedői tapasztalatokkal rendelkező Major Bútor, mint igényes, valódi természetes fa alapanyagú, erdélyi bútorokat forgalmazó cég.

Debreceni bemutatótermében széles bútorválasztékkal, az egész otthon berendezésére alkalmas bútorcsaládokkal, szakmai és lakberendezési tanácsokkal várja ügyfeleit, hogy a bútorválasztás kényelmes és egyszerű legyen.

2016. január 1-től vásárlóinkat, a Debrecen-i új, 450 m2 alapterületű Vágóhíd utcai bemutatótermünkben, szélesebb árukínálattal, és új bútorcsaládokkal, valamint bútor és lakberendezési újdonságokkal várjuk.