Mi a Major Bútornál hiszünk az értékálló minőségben, ezért megajándékozzuk visszatérő vásárlóinkat törzsvásárlói kártyánkkal, a vásárlás összegétől függően. 

Ezüst, Arany és Platina törzsvásárlói kártyáinkkal a vásárlástól számított 3 évig használhatóak fel, a következő vásárlás összegéből ad Cégünk kedvezményt. A kedvezmény nettó 250 000 ft feletti vásárlásnál használható fel!
Más akcióval nem összevonható!

 

Törzsvásárlói Program részletes szabályzata

Hatályos: 2018.09.10-től visszavonásig.

Major Bútor Törzsvásárlói Programra vonatkozó szabályok

1. Major Bútor Törzsvásárlói Program általános leírása

 1. A Major – ker 2001 Kft. (továbbiakban: Major Bútor) üzemelteti a Major Bútor Törzsvásárlói Programot (továbbiakban: Program).
 2. A Program igénybevehetőségének eszköze a Törzsvásárlói Kártya (továbbiakban: kártya), amelynek megjelenése plasztik.
 3. A Major Bútor a Major Bútor Bemutatótermeiben (4400 Nyíregyháza, Orosi u.1. és 4031 Debrecen, Vágóhíd u. 3) Vásárlók részére Programot üzemeltet.
 4. A Programban való részvétel a Major Bútor által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.
 5. A Program határozatlan ideig érvényes/visszavonásig érvényes.
 6. A Major Bútor jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a Kártyabirtokosok számára előzetesen információ elérhető az által üzemltetett honlapokon. www.majorbutor.hu, www.nemesfabutor.hu, www.erdelyibutor.hu
 7. A Program működése során a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.

2. A Program jogosultjai

 1. A részvételre minden Vásárló jogosult, aki NETTÓ

1 000 000 ft- ért vagy a fölötti összegért vásárolt 10 % kedvezményre jogosult Arany kártyát

1 500 000 ft-ért, vagy a fölötti összegért vásárolt 15 % kedvezményre jogosult Platina kártyát kap,

 1. A Programban 18 év feletti Vásárlók vehetnek részt..
 2. A Programban való részvétel nem jár hátránnyal.
 3. A Kártyabirtokost megillető kedvezmény beváltható a következő vásárlás során. A beváltást a Kártyabirtokosnak kell kezdeményeznie. A beváltási szándékot a bemutatóteremben az eladónak szóban kell jelezni, illetve a kártyát fel kell mutatni, használat után visszavonjuk a kártyát.
 4. A kártya kedvezménye nem vonható össze más akcióban résztvevő termékek kedvezményeivel. Teljes árú termékekre érvényes.
 5. Szolgáltatásokra nem érvényes (szállítás, összeszerelés, lakberendezői munka)
 6. Egyszeri beváltás után megszűnik a kedvezménye, nem gyüjthető.

3 Elveszett, vagy megrongálódott kártya pótlása, cseréje

 1. a.A Kártya pótlása, illetve cseréje a Major Bútor bemutatótermein történik, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell jelezni a pótlás iránti igényt. Azonosítás után postán vagy Bemutatótermünkben átvehető a kártya. A kártyát csak a Kártyabirtokos veheti át, írhatja alá. .
 2. b.Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név vagy csak a cím megadása, mert ez nem teszi lehetővé a letiltandó kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációjához a Major Bútor nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.
 3. c.Az új kártyához a Major Bútor 10 munkanapon belül hozzárendeli a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.
 4. d.A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.

4.A Programban való részvétel feltételei  

 1. a.A kártyaigénylő adatlap kitöltésével és aláírásával, a kártyaigénylés során jelen Szabályzat pontjainak tudomásul vételével a Vásárló elfogadja a Major Bútor Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
 2. b.Amennyiben a Kártyával vagy a Program bármely részével a Major Bútor visszaélést tapasztal, úgy a Major Bútor jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a kártya kedvezményét a törlését is, valamint a visszaélővel szemben az őt ért kárért a kár összege erejéig a kárt érvényesíteni.
 3. c.Ha a nyilvántartott vásárlási kedvezmény jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Major Bútor jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.
 4. d.A Major Bútor jogosult Törzsvásárlói Rendszerének Szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a Major Bútor a Törzsvásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon (fent nevezett honlapjain, illetve az értékesítő helyen kihelyezett közlemény) tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a Törzsvásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.

5. Adatok kezelése és védelme  

 1. e.A Kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek stb.) a Major Bútor a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, illetve a vásárlói szokásoknak a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, valamint a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje. A Program igénybevételével kapcsolatos adatok a Törzsvásárló személyes adataival semmilyen esetben sem kerülnek összekapcsolásra. Az adatokat a Major Bútor bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

6. Felelősség  

 1. f.A Major Bútor nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért.
  A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben áfával növelt bruttó értéket jelentik. Ez a szabályzat teljes körűen hatálytalanítja a korábbi szabályzatok rendelkezéseit. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van a Major Bútor Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek: e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

Egyéb rendelkezések:

A Major Bútor fenntartja a változtatások, módosítások jogát, amelyet fent nevezett honlapjai egyikén tesz közzé.